HSL avaa Lentoaseman ja Hakaniemen välille uuden työmatkalinjan 617

HSL etsii helpotusta lentoaseman suunnalla työskentelevien yhteyksiin avaamalla työmatkalinjan 617. Linja liikennöi ruuhka-aikoihin Hakaniemen ja Lentoaseman välillä 30 minuutin vuorovälillä. Linjan reitti kulkee Tuusulanväylän ja Kehä III:n kautta, jolloin se palvelee myös Kehä III:n ja Lentoasemantien risteyksen tuntumassa olevia työpaikkoja. Uusi linjan liikennöinti alkaa 16.11.2015.

Tarkempi reittikuvaus löytyy sekä liitteenä olevasta aikataulusta että reittikartasta.

”Linja 617 tuo lisää yhteyksiä lentoaseman suunnalla työskenteleville. Linjan 615 bussit eivät tosin enää ole yhtä täysiä kuin elokuussa, jolloin linja reitti muuttui. Uskomme linjan 617 profiloituvan työmatkalinjaksi, koska se ei aja aivan ydinkeskustaan, joka on matkailijoiden tyypillinen määränpää. Hakaniemi on erinomainen päätepysäkki, koska alueelta on hyvät liikenneyhteydet kaikkiin suuntiin. Linjan 615 paikkalukua lisätään myös tuomalla linjalle tilavammat telibussit”, HSL:n joukkoliikenneosaston johtaja Tero Anttila sanoo.

Linjan 617 aikataulu

Linjan 617 reittikartta