Facebook-kyselytunti länsimetrosta ja uudesta bussilinjastosta maanantaina 23. toukokuuta

HSL järjestää Facebookissa kyselytunnin länsimetrosta ja uudesta bussilinjastosta maanantaina 23.5. kello 17.30–18.30. HSL:n asiantuntijat ovat silloin paikalla vastaamassa elokuun suurta joukkoliikennemuutosta koskeviin kysymyksiin.

Metro laajenee 14 kilometrin mittaisella osuudella Ruoholahdesta Espoon Matinkylään 15. elokuuta, ja samalla myös eteläisen Espoon ja Lauttasaaren bussilinjasto uudistuu perusteellisesti. Samalla myös linjanumerot muuttuvat koko Espoon alueella. Metron vaikutukset näkyvät myös Kirkkonummen eteläosissa sekä Helsingin Lehtisaaressa ja Kuusisaaressa.

Tule mukaan kyselemään aiheesta maanantaina kello 17.30-18.30 HSL:n Facebook-sivuille osoitteeseen facebook.com/helsinginseudunliikenne