Kaupunkipyörän voi palauttaa myös täydelle pyöräasemalle

Vielä on pari viikkoa kaupunkipyöräkautta jäljellä - kausi päättyy 31.10. Koekäyttöön on otettu uusi ominaisuus: kaupunkipyörän voi palauttaa myös täydelle pyöräasemalle.

Toimi siis jatkossa näin:

Jos kaupunkipyöräasema, jolle olet palauttamassa pyörän, on täynnä, parkkeeraa pyörä telineen välittömään läheisyyteen, korkeintaan 10–20 metrin päähän telineestä. Paina Enter, jolloin näytölle tulee teksti Palautus: 1 Tauko: 2. Valitse Palautus eli numero 1 ja varmista, että ohjaustanko lukittuu. Lukitse pyörä vielä kiepauttamalla ohjaustangosta tuleva lukitusvaijeri kiinteän kohteen, aseman rakenteen tai toisen kaupunkipyörän ympärille ja napsauta se takaisin palauttamasi pyörän etuhaarukassa olevaan koloon. Oikein palautettu ja lukittu pyörä päättää vastuusi pyörästä. Jos Palautus-teksti ei ilmesty näytölle, pyöräasema ei ole täynnä tai pyörä ei ole tarpeeksi lähellä asemaa.

Jos tulet täydelle pyöräasemalle, jolla on telineen viereen palautettu kaupunkipyörä, voit ottaa sen käyttöösi samalla tavalla kuin telineessä olevan pyörän.

Kaupunkipyörän palautus onnistuu tällä tavoin vain, jos kaupunkipyöräaseman kaikki telineet ovat jo täynnä.

Jos sinulla on pyörän palautuksen kanssa ongelmia tai haluat antaa siitä palautetta, olethan yhteydessä kaupunkipyörien asiakaspalveluun: puh. 09 425 788 10, ma-pe klo 7-19, la-su klo 9-17 tai contact@citybikefinland.fi