HSL:n mobiililipun voi maksaa myös maksukortilla

Sovellus uudistui. Lipun voi ostaa nyt kätevästi pankki- ja luottokortilla.

HSL Mobiililippu -sovelluksella tilatut liput voi maksaa maksukortilla tai mobiilimaksulla, joka veloitetaan käyttäjän puhelinlaskulla.

HSL Mobiililippu -sovellus on uudistunut. Sovelluksella tilatut liput voi maksaa nyt myös pankki- ja luottokortilla. Mobiililipun voi edelleen maksaa myös mobiilimaksulla, jolloin lippu veloitetaan käyttäjän puhelinlaskulla.

”Kun lipun voi maksaa maksukortilla, myös työsuhdepuhelimien käyttäjät ja ulkomaalaiset – esimerkiksi lentoasemalta Kehäradalle jatkavat turistit – voivat ostaa helposti HSL:n mobiililippuja”, sanoo HSL:n johtava mobiili- ja nettimyynnin asiantuntija Satu Rönnqvist.

HSL Mobiililippu -sovelluksella voi tilata kertalipun kaikille HSL:n matkustusalueille ja lippu kelpaa kaikissa liikennevälineissä. Mobiililippu on 10 prosenttia halvempi kuin kuljettajalta ostettava kertalippu. Esimerkiksi kaupungin sisäinen kertalippu maksaa 2,90 euroa.

HSL Mobiililippu -sovellusta on ladattu nyt 320 000 kertaa, ja lippuja myydään noin 60 000 viikossa.

Tänä vuonna mobiililippuun tuodaan myös kausilippu. Lisäksi HSL on kehittämässä HSL-sovellusta, jossa yhdistyvät lippusovellus ja Reittiopas.

”Haluamme tehdä joukkoliikenteen käytöstä entistä sujuvampaa. Jatkossa asiakas saa kaikki tärkeät liikkumiseen, maksamiseen ja viestintään liittyvät palvelut yhdestä HSL:n sovelluksesta ja verkkopalvelusta", sanoo HSL:n asiakkuus- ja myyntiosaston johtaja Mari Flink