Nyt myös lasten kausiliput HSL-sovelluksessa

HSL-sovelluksen lippuvalikoima laajenee, ja voit ostaa myös lasten kausilippuja sovelluksella. Voit hankkia lipun 30 vuorokaudeksi kerrallaan tai jatkuvana tilauksena, jolloin lippu on voimassa koko ajan ja veloitetaan 30 päivän välein maksukortilta.

Kausilippu sovelluksella 13–17-vuotiaille

Lasten kausilippu on sovelluksessa tarjolla 13–17-vuotiaille. HSL haluaa nuorten lasten henkilötietojen kohdalla varmistua siitä, että niitä käsitellään huolellisesti sekä hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti HSL-sovelluksen käytön yhteydessä. 7–12-vuotiaat voivat toistaiseksi ostaa kausilipun vain HSL-kortille, mutta selvitämme mahdollisuutta tuoda sovellukseen myös 7–12-vuotiaille sopiva tapa ostaa kausilippuja.

Jatkuva tilaus veloitetaan aina lapsen tai vanhemman maksukortilta, joka on liitetty HSL-sovellukseen. Huoltaja voi halutessaan asettaa euromääräisen ostorajoituksen sovellukseen lapsen puhelimessa. Alle 50 euron lippuostokset voi maksaa myös puhelinlaskun yhteydessä.

Paitsi matkaliput löydät sovelluksesta myös Reittioppaan ja ajankohtaisen liikennetiedon. Sovelluksen uutisissa kerrotaan mm. muuttuvista reiteistä ja aikatauluista sekä poikkeusreiteistä.

Voit ladata maksuttoman HSL-sovelluksen Android- ja iPhone-älypuhelimiin.