Kutsuplussalla myös iltamenoihin

Älykästä Kutsuplus-kyytiä on nyt tarjolla arkisin klo 6 – 23.

Kutsuplus-bussien palveluaika pitenee sekä varhaisaamuun että myöhäisiltaan. Maanantaista 2.12. alkaen Kutsuplus-bussit kulkevat arkisin klo 6 – 23. Matkoja voi tilata jo klo 5.45 lähtien.

Liikennöintiajan pidentäminen on ollut Kutsuplus-palvelun käyttäjien toivelistan kärjessä. Toive voidaan toteuttaa, sillä liikenteeseen saadaan viisi uutta bussia.

Kutsuplus-busseille ominaiseen tapaan uusissakin autoissa on korkeatasoinen varustelu, mm. ilmastointi, pistorasiat kannettavalle tietokoneelle, istuinkohtainen kohdevalaistus ja kauko-ohjattava liukuovi asiakkaille.

HSL:n Kutsuplus on älykäs liikennepalvelu, joka tarjoaa vaihdottomia matkoja räätälöitynä pysäkiltä pysäkille. Pikkubussi voi ottaa matkan varrelta kyytiin muitakin samaan suuntaan meneviä matkustajia. Palvelun esittely löytyy kutsuplus.fi-sivustolta, jolla myös rekisteröidytään palvelun käyttäjäksi ja tilataan matkat.

Palvelu tavoittaa entistä laajemman käyttäjäkunnan, sillä kutsuplus.fi-sivusto toimii nyt suomen, ruotsin ja englannin lisäksi myös venäjän kielellä.

Kutsuplus on tiettävästi maailman ensimmäinen täysin automatisoitu kutsujoukkoliikennepalvelu. Sen ohjaus- ja palvelujärjestelmän on kehittänyt Aalto-yliopiston tutkijaryhmän perustama Ajelo Oy. Kehitystyö jatkuu edelleen. Jo lähiaikoina Ajelo Oy ottaa tuotantoon uusia ominaisuuksia, joiden ansiosta Kutsuplus-palveluun saadaan merkittäviä asiakkaiden toivomia laajennuksia.

kutsuplus.fi