Kutsuplus-bussin voi tilata myös tekstiviestillä

Kutsuplussalla matkustaminen onnistuu nyt ilman nettiyhteyttä ja rekisteröitymistä, sillä palvelussa on otettu käyttöön tekstiviestitilaus.

Kutsuplus-matka tilataan pysäkiltä pysäkille lähettämällä numeroon 16355 viesti, jossa kirjainkoodin KP perään kirjoitetaan lähtöpysäkin ja määräpysäkin numero. Esimerkiksi viesti KP 1901 E1129 tarkoittaa matkaa Ruotsalaisen teatterin luota Sellon kauppakeskuksen lähelle.

Matkan voi tilata myös usealle hengelle. Tekstiviestitilauksessa asiakas voi lisäksi ilmoittaa hyväksymänsä enimmäishinnan matkalle. Henkilömäärän eteen kirjoitetaan x-kirjain ja enimmäishinnan eteen e. Esimerkiksi viesti KP 1901 E1129 x3 e20 tilaa matkan kolmelle henkilölle vain, jos tarjolla oleva matka maksaa enintään 20 euroa.

Lähetetty tekstiviesti on sitova tilaus. Tilaaja saa vahvistusviestin, jossa ilmoitetaan matkan hinta sekä matkalle tarvittavat tiedot. Matkan hinta veloitetaan puhelinlaskussa. Jos sopivaa Kutsuplus-bussia ei ole saatavilla, asiakas saa tästä tiedon tekstiviestillä. Tekstiviestitilaus toimii Elisan, Saunalahden, Soneran ja Tele Finlandin liittymistä.

Tekstiviestitilauksessa asiakkaalle valitaan automaattisesti tilaushetkellä edullisin tarjolla oleva matka. Matkojen hinnoittelua voi tarkastella hintalaskurissa osoitteessa kutsuplus.fi/pricing.

Hintalaskurisivun karttaan on merkitty palvelussa mukana olevat pysäkit pysäkkinumeroineen. Ne saa näkyviin lähentämällä karttaa. Kutsuplus-bussien käytössä olevien pysäkkien numeroita voi tiedustella myös HSL:n asiakaspalvelusta, puh. 09 4766 4000.

Kyytiin myös välipäivinä

Kutsuplus-bussit ovat liikkeellä kaikkina joulun ja loppiaisen välisinä arkipäivinä klo 6 – 23. Kyytiin pääsee siis myös uudenvuodenaattona. Matkoja voi tilata klo 5.45 alkaen.

Kutsuplussan kyydissä on nyt entistä helpompi käyttää matka-aika vaikkapa työntekoon, sillä kaikissa autoissa toimii langaton WLAN- yhteys.

kutsuplus.fi