Kehäratapyöräily avaa kesäkauden lauantaina 9.5.

Lauantaina 9.5. poljettavan Kehäratapyöräilyn ilmoittautuminen on avattu uudelleen, paikkoja vielä muutamille innokkaille pyöräilijöille.

Pyöräilykausi polkaistaan käyntiin lauantaina 9.5. Kehäratapyöräilyllä. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä HSL ja Helsingin polkupyöräilijät. Lähtö- ja paluupaikkana toimii Heurekan parkkipaikka, josta lähdetään oppaan johdolla polkemaan Kehärataa myötäilevää lenkkiä. Reitin pituus on reilut 40 kilometriä ja vauhtinopeuden saa valita kolmesta eri tasosta. Virkistyspaikka on pystytetty Aviapoliksen juna-aseman läheisyyteen, jossa on tarjolla virvokkeita. Pysähdys tehdään pikaisesti urheiluhengessä.

Opastettu matka kestää nopeudesta riippuen noin 3–4 tuntia. Tapahtuma on maksuton. Kaikkien pyöräilyyn osallistuneiden kesken arvotaan HSL:n lahjakortteja!

  • Paikka:   Heurekan parkkipaikka, Kuninkaalantie 7
  • Aika:   9.5.2015 alkaen klo 12
  • Matkan pituus ja kesto: Noin 40 kilometriä, 3–4 tuntia
  • Tasot:   Keskivauhti 15–18 km/h, joka sopii aloittelevalle pyöräilijälle tai rauhallisen ryhmäpyöräilyn ystävälle. Keskivauhti 18–21 km/h, joka käy hyvästä kuntoajosta aloittelevalle pyöräilijälle ja kokeneelle pyöräilijälle toimii hyvänä kestävyyden harjoitteena tai palauttavana ajona.  Keskivauhti yli 21 km/h sopii itsenäisille pyöräilijöille, jotka haluavat polkea kartan avulla ilman opasta.
  • Kypärä mukaan!
  • Peruutusten ja suuren kysynnän vuoksi avasimme ilmoittautumisen uudelleen, paikkoja on vielä muutamille polkijoille, ilmoittaudu tästä

Kehäratapyorailyn reitti

Pyöräilyreitti Ride with Gps -palvelussa http://ridewithgps.com/routes/7673080

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muokata reittiä tapahtumaa ennen ja sen aikana.

Osallistujia ei ole vakuutettu tapahtuman järjestäjän toimesta, vaan jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Silti kaikilla on kypäräpakko!

Tapahtuma-alue

HSL yhteistyökumppaneineen on tavattavissa Heurekan parkkipaikalla koko tapahtuman ajan. HSL tarjoaa tietoa Kehäradasta ja vastailee mielellään muihinkin kysymyksiin. Lisäksi HSL:n teltalla voit osallistua arvontaan, jossa voit voittaa Heurekan perhelippupaketin (sis. 2 aikuista ja 2 lasta). Olet myös tervetullut kannustamaan pyöräilijöitä ja tutustumaan tapahtuman tarjontaan pyöräilijöiden saapumista odotellessa.

Iloinen ja energinen Ilmastoinfo on mukana päivässä ja huoltaa pyöräilijät vetreinä matkaan helpon alkuverryttelyn avulla. Ilmastoinfon pisteestä saat myös hyviä ympäristöniksejä arkeen.

Lisätietoa tapahtumasta päivitetään järjestelyiden edetessä. Voit seurata tapahtumaa myös facebookissa: https://www.facebook.com/events/374845499370101/

 

Yhteistyökumppanit

 

Vantaan logo