Bussi- ja ratikkapysäkkien kesäaikatauluissa virheitä

Bussi- ja raitiovaunupysäkeille kiinnitetyissä, 20.6. voimaan tulleissa aikatauluissa on virheelliset lähtöajat Kirkkonummella, Espoossa ja Kauniaisissa. Helsingissä virheellisiä aikatauluja on raitiovaunujen ja hyvin monien bussien pysäkeillä. Myös Vantaalla katospysäkkien aikatauluissa on virheitä.

Virheellisten tietojen taustalla on järjestelmässä ollut toimintahäiriö, jonka takia aikatauluihin on tulostunut pysäkkikohtaisen lähtöajan sijaan lähtöaika päätepysäkiltä. Uusien, korjattujen aikataulujen kiinnittäminen pysäkeille aloitetaan Espoossa ja Helsingissä välittömästi, mutta työ vie kaikkiaan noin kaksi viikkoa. HSL pahoittelee virheellistä informaatiota!

Oikeaa aikataulutietoa on tarjolla Reittioppaassa, josta saa tiedon myös pysäkkikohtaisista aikatauluista. Myös pysäkkien sähköisten näyttöjen aikataulut ovat ajan tasalla. Tulostettavat aikataulut löytyvät hsl.fi:stä. Busseissa ja HSL:n palvelupisteissä sekä Espoon yhteispalveluissa on jaossa linjakohtaisia paperiaikatauluja, joissa on lähtöajat päätepysäkeiltä.