HSL on Flow Festivalin ympäristökumppani

HSL on Flow Festivalin ympäristökumppani ja tukee Flow Festivalia tapahtuman ympäristötavoitteiden saavuttamisessa. Ympäristökumppanina HSL tarjoaa maksuttoman pyöräparkin festivaalikävijöille ja järjestää lisäliikennettä tapahtuman jälkeen. Yhteistyön kunniaksi HSL arpoo asiakkailleen festivaalilippuja 27.7.-9.8.2016.

Arvontaan voi osallistua kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella tai luomalla sellaisen osoitteessa www.hsl.fi/asiakasedut Pääpalkintona arvotaan yksi (1) kolmen päivän lippupaketti (sis. 2 kpl kolmen päivän lippuja). Lisäksi arvotaan kolme (3) päivälippupakettia (sis. 2 kpl yhden päivän lippuja). Päivälippupaketin voittaja voi itse päättää mille festivaalipäivälle liput vastaanottaa.

 

Liikkuminen Flow'hun

Festivaali-alueelle Suvilahden voimalamiljööseen pääsee helposti pyörällä tai joukkoliikenteellä. Pyöräilijä voi jättää pyöränsä festivaalin ajaksi HSL:n tarjoamaan pyöräparkkiin, joka sijaitsee pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Mobiili FIllarikioski tarjoaa festivaaliviikonloppuna huoltopalveluita pyöräparkissa tai sen läheisyydessä. Huomaathan, että pyöräparkki ei ole vartioitu eikä Flow Festival tai HSL vastaa sinne jätetyistä pyöristä.

Paikan päälle pääsee kätevästi myös metrolla: pois jäädään Sörnäisissä. Myös raitiovaunuilla 6 ja 6T, 7A ja 7B pääsee Sörnäisiin, josta on lyhyt kävelymatka Suvilahteen. Busseista linja 55 kuljettaa suoraan Suvilahteen. Lisäksi Hämeentietä pitkin Sörnäisten metroaseman ohitse ajaa useita bussilinjoja. Tarkemmat reitti- ja aikataulutiedot löytyvät HSL:n Reittioppaasta www.reittiopas.fi

Metro liikennöi Flow Festivalin vuoksi perjantaina 12.8. ja lauantaina 13.8.2016 kaksi tuntia normaalia pidempään. Mellunmäen ja Vuosaaren haaroilla ajetaan lisäliikenne 20 minuutin välein, jolloin vuoroväli Ruoholahden ja Itäkeskuksen välillä on 10 minuuttia. Myös lähijunaliikenteeseen lisätään yksiköitä. Seuraavat Helsingistä lähtevät junat ajetaan tapahtuman jälkeen kahden Flirt-yksikön pituisina: N-juna klo 01:14, L-junat klo 00:59 ja 01:59, lisäksi lauantain jälkeisenä yönä myös L-juna klo 03:59.

 

Flow-vieras: lataa Mobiililippusovellus kännykkään tai tilaa vuorokausiliput verkkokaupasta


HSL Mobiililippusovelluksella ostat kätevästi kertalipun kännykkään. Sovelluksen voi ladata sovelluskaupoista tai HSL:n verkkokaupasta. HSL:n verkkokaupasta voi myös tilata etukäteen kotiin toimitettuna vuorokausilipun (1–7 vrk) www.hsl.fi/verkkokauppa Tilausta tehdessäsi ota huomioon, että toimitusaika on 5-10 arkipäivää tilattavien lippujen määrästä riippuen.
Lippuja voi ostaa bussien ja raitiovaunujen kuljettajilta, R-kioskeista (vuorokausiliput), HSL:n palvelupisteistä ja lipunmyyntiautomaateista.  Säännölliseen käyttöön sopii matkakortti, jonka kausilipulla matkustat edullisimmin. Lisätietoja lipuista ja hinnoista.