Suunnittele kartta – voita vuoden matkat

HSL palkitsee parhaan joukkoliikennepalveluista kertovan kartan suunnittelijan

Osallistu HSL:n karttojen ja karttatuotteiden uudistukseen! Uudistamme karttatuotantoamme ja kutsumme sinut tulemaan mukaan ideointiin.

Tee kartta tai palvelu, jolla esitetään HSL:n palveluja uudella tavalla. Palkitsemme parhaan joukkoliikennepalvelusta kertovan kartan suunnittelijan vuoden HSL-matkoilla.  

Voit käyttää työhösi HSL:n valmista karttapohjaa tai kehitellä oman. HSL:n karttakilpailun voittaja palkitaan Paikkatietomarkkinoilla 8.11. Helsingin Messukeskuksessa.

HSL tarjoaa useita avoimia rajapintoja, jotka sisältävät HSL:n palveluihin liittyviä tietoja. HSL on julkaissut avoimena datana muun muassa tiedot pysäkeistä, linjoista, myyntipisteistä, liityntäpysäköintipaikoista, asiakastyytyväisyydestä, matkustajamääristä ja taksavyöhykkeistä. Vinkkejä HSL:n avoimien datojen käyttöön löydät HSL:n kehittäjäyhteisön sivuilta: http://dev.hsl.fi/. Linkkejä HSL:n datarajapintoihin löydät myös Kartta 2016 -haastesivulta.

HSL:n karttakilpailu on osa kansainvälistä kartan vuotta ja yksi osa Suomen kartografisen seuran Kartta 2016 -haastetta. Lähetä työsi 17.10. 2016 mennessä osoitteeseen sihteeri@kartogra.fi. Lisätietoja kilpailusta ja sen säännöistä saat Suomen kartografisen seuran sivuilta osoitteesta: http://www.kartogra.fi/karttahaaste/