Saavu Taitoluistelun MM-kilpailuihin joukkoliikenteellä

HSL lisää lähijunaliikenteeseen lisärunkoja Taitoluistelun MM-kisojen iltakilpailujen jälkeen 29.3.–2.4. Taitoluistelun MM2017-kilpailu ja Helsingin seudun liikenne HSL tekevät yhteistyötä MM-kilpailuissa, jonne odotetaan yhteensä 65 000 katsojaa. HSL kokosi viime hetken vinkit kisaturistin liikkumiseen ja kehottaa taitoluisteluyleisöä saapumaan paikalle joukkoliikenteellä. Kisapaikalle Hartwall Arenalle pääsee kätevästi junalla, bussilla ja raitiovaunulla (Messukeskuksen pysäkki).

Lisää Reittiopas ja HSL mobiililippu -sovellus älypuhelimeen

HSL:n uudistunut reittiopas kertoo joukkoliikenteen reitit ja aikataulut. Lisää www.reittiopas.fi älypuhelimesi tai älylaitteesi kotivalikkoon ja käytä sitä kuin sovellusta. Kun sallit paikannuksen, näet reittioppaasta näppärästi läheltäsi lähtevät joukkoliikennevälineet ja niiden reitit ja aikataulut.
Lataa älypuhelimeesi myös HSL Mobiililippu -sovellus, jolla ostat kätevästi kertalipun kännykkään. Sovelluksen voit ladata nyt maksutta kaikkiin Android-, iPhone- ja Windows-älypuhelimiin. HSL Mobiililippu on kertalippu, joka käy kaikissa liikennevälineissä ja sen voi hankkia kaikille HSL:n matkustusalueille. Voit maksaa lipun Visa- tai Mastercard-maksukorteilla tai puhelinlaskullasi. Kertalippuja voi ostaa myös junien lipunmyyntivaunuista, lippuautomaateista ja bussien ja raitiovaunujen kuljettajilta.

Osta kisalippuja HSL:n etuhintaan

HSL:n asiakasetuna voit nyt ostaa pääsylippuja tiettyihin kilpailuihin kahdenkymmenen prosentin alennuksella osoitteessa www.hsl.fi/asiakasedut Tarjous on voimassa 27.3.-2.4. tai niin kauan kuin pääsylippuja riittää. Paikan päällä kisoissa voit tavata HSL:n maskotti Välkyn, joka tervehtii taitoluistelufaneja lämpiössä.

Taitoluistelun MM-kilpailu on Suomi100-juhlavuoden merkittävin urheilutapahtuma pääkaupunkiseudulla. HSL on tukenut tapahtumaa myöntämällä vapaan matkustusoikeuden seutuliikenteeseen kaikille kilpailujen akkreditoituneille eli kilpailijoille, toimitsijoille ja vapaaehtoisille.