Kaksi uutta HSL-lippuautomaattia helpottamaan ruuhkia lentoasemalla

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on saatu kaksi uutta HSL-kertalippuautomaattia, pestattu opastajia sesonkiajaksi purkamaan ruuhkia sekä kartoitettu käytettävissä olevat paikat matkustajainformaation parantamiseksi.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi ostaa HSL-lippuja nyt kaikkiaan 11 eri pisteestä, turisti-infosta ja Alepasta. Tänään on saatu asennettua kaksi kertalippuautomaattia ruuhkien purkamiseksi. Myös VR:n automaateista saa HSL-lippuja vuoden loppuun saakka. Kätevän Mobiililipun voi helposti ladata omaan puhelimeen. Matkustajan täytyy vain varmistaa, että puhelimessa on toimiva datayhteys hänen astuessaan lähijunaan, koska lippu ei näy ilman datayhteyttä.
-Olemme lisäksi VR:n kanssa pestanneet opastajia automaattien läheisyyteen elokuun loppuun saakka eli kiireisimpään sesonkiaikaan, Asiakas ja myynti –osaston johtaja Mari Flink kertoo.
-Olemme myös kartoittaneet kaikki käytettävissä olevat paikat matkustajainformaatiota varten, jota pyrimme parantamaan mahdollisimman nopeasti Liikenneviraston ja Finavian kanssa.