Hanki matkalippusi etukäteen Koripallon EM-kisoihin

Hartwall Arenalla pelataan koripallon EM-kisojen alkulohkon otteluita 31.8.-6.9. Pelejä katsomaan kannattaa matkustaa joukkoliikenteellä, sillä otteluiden arvellaan saavan liikkeelle päivittäin jopa 12 000 katsojaa.

Kaikki lähiliikenteen junat pysähtyvät Pasilassa, josta on lyhyt kävelymatka Hartwall Arenalle. Lähijunissa L, U, P, N ja I on lisärunkoja illan viimeisten otteluiden jälkeen.

Tietoa linjoista ja aikatauluista saa muun muassa HSL:n Reittioppasta osoitteesta www.reittiopas.fi.

Matkanteko sujuu parhaiten, kun lippu on ostettu etukäteen. Edullisinta on maksaa matkakortilla, johon on ladattu kautta tai arvoa. Mobiililipun voi ostaa, kun on ladannut kännykkäänsä HSL:n mobiililippusovelluksen. Lisätietoja saa osoitteesta www.hsl.fi/mobiililippu.

Varteenotettava vaihtoehto varsinkin HSL-alueen ulkopuolelta tulevilla kisakävijöille on vuorokausilippu. Sen hankkiminen kannattaa etenkin silloin, kun päivän aikana kertyy useita matkoja ja matkoja tehdään myös yötaksan aikana klo 2-4.30.
Vuorokausilippuja saa muun muassa HSL-alueen R-kioskeilta, lippuautomaateista ja HSL:n palvelupisteistä.

HSL:n infoteltta palvelee Kansalaistorilla

Mannerheimintien varteen Musiikkitalon ja Kiasman väliin kohoaa kilpailujen ajaksi Wolf Country, jossa myös HSL:llä on infoteltta 31.8.-6.9. Teltalta saa lippuneuvontaa ja myynnissä on myös pieni määrä Helsingin sisäisiä aikuisten ja lasten kertalippuja kisaturisteja varten.
HSL:n teltta palvelee Wolf Countryssa arkisin klo 15-22 ja viikonloppuna klo 11-22.

HSL on Suomen koripallojoukkueen Susijengin yhteistyökumppani.