HSL järjestää Suomen ensimmäisen Strackathonin 10.-11.11.2017

Mitä Aalto-yliopiston, ITS Finlandin, OP:n, Sitran + Tekesin ja HSL:n joukkueet saavat aikaan 24 tunnissa kun tehtävänä on laatia suositus HSL:n strategiseksi poluksi?

Mikä on Helsingin seudun liikenteen eli HSL:n perustehtävä ja rooli liikkumisen ekosysteemissä? Entä visio 2030? Mitkä ovat strategiset painopisteet ja tavoitteet? Mihin kannattaisi panostaa tulevaisuudessa ja mihin ei? Tätä on pohdittu HSL:n strategiatyössä henkilökunnan, asiakkaiden ja sidosryhmien voimin kuluneena syksynä. Nyt kysymysten pariin pääsevät kutsutut joukkueet Suomen ensimmäisessä Strackathonissa, joka järjestetään tapahtumahotelli Huoneessa 10.-11.11.2017.

”Haluamme ymmärtää vielä paremmin liikkumisen tulevaisuutta, toimintaympäristön muutoksia sekä muuttuvia asiakas-  ja sidosryhmätarpeita. Strackathonin avulla voimme peilata omia hahmotelmiamme ulkopuolisten tuoreisiin näkemyksiin ja saada vaihtoehtoja”, kertoo HSL:n hallinto- ja strategiajohtaja Ilmari Mäkinen.

Strackathonissa tuomaroivat toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi, HSL:n hallituksen puheenjohtaja Tatu Rauhamäki sekä Suomen Strategisen Johtamisen Seuran puheenjohtaja Kimmo Suominen. Voittajan valinnassa painavat uudet näkökulmat, ehdotusten eheys ja kokonaisuuden uskottavuus sekä realistisuus ja hyödynnettävyys. Voittajatiimi saa palkinnoksi vuoden matkat HSL-matkakortilla.

Seuraa Strackathonia verkossa: #HSLstrackathon

HSL:n Strackathonin joukkueet