HSL:n myyntipisteverkosto laajenee vuodenvaihteesta alkaen

HSL:n myyntipisteverkosto laajenee vuoden 2020 alusta alkaen. Muutoksen myötä HSL:n myyntipisteverkosto laajenee nykyisestä 265 myyntipisteestä lopulta vaiheittain yli 550:een. Asiasta päätti HSL:n hallitus kokouksessaan 17. syyskuuta.

HSL-kortteja voi alkaa ostaa ja ladata nykyisten myyntipisteiden – pääosin R-kioskien – lisäksi myös HOK-Elannon ja Varuboden-Oslan (S-ryhmä) sekä Keskon (K-ryhmä) myyntipisteissä.

”Kilpailutuksen myötä myyntipisteverkostomme laajenee merkittävästi, kun saamme R-kioskien lisäksi mukaan melkein kaikki seudun päivittäistavarakaupat”, sanoo HSL:n asiakkuus ja myynti -osaston johtaja Mari Flink.

Uudet myyntipistetoimittajat ovat sitoutuneet myymään HSL:n lippuja ja lataamaan HSL-kortteja vuoden 2024 loppuun asti. Tämän lisäksi sopimukseen sisältyvät mahdolliset optiovuodet. Sopimus koskee HSL-kuntia, lähiseutua ja suurimpia kaupunkeja Suomessa.

S-ryhmän ja K-ryhmän uudet myyntipisteet on tarkoitus saada käyttöön noin vuoden kuluessa sopimuksen alkamisesta, kun kassaintegraatio valmistuu. R-kioskien myyntipisteissä HSL:n kassaintegraatio on käytössä jo nykyisin.

Pian matkakorttia on mahdollista alkaa ladata myös verkossa, kun HSL-kortin verkkolatauspalvelu avataan. Lisäksi HSL-korttia voi vastaisuudessakin ladata HSL:n palvelupisteissä, kuntien HSL-palvelupisteissä ja lippuautomaateilla.