HSL:n liikenne siirtyy syysaikatauluihin 15.8.

Syysaikataulukausi HSL:n liikenteessä käynnistyy maanantaina 15. elokuuta. Pysäkkiaikataulujen vaihto on jo käynnistynyt ja osa linjakilvistä on myös vaihtunut jo syksyn reittien mukaisiksi. Aiemmista syksyistä poiketen HSL ei julkaise aikataulukirjaa.

Eniten liikenne muuttuu Lauttasaaressa, jonka bussilinjasto uudistuu. Pohjois-Espoossa taas otetaan käyttöön uudet linjanumerot. Muutoksia nähdään myös muualla HSL-alueella.
Asiakkaat saavat kattavimman tiedon syksyn aikatauluista reittioppaasta tai hsl.fi-sivustolta. Aikatauluista on saatavilla perinteisiä, aikataulukirjan sivua muistuttavia linjakohtaisia aikatauluja tai pysäkkikohtaisia aikatauluja itselle tärkeiltä pysäkeiltä. Reittioppaan karttapalvelusta näkee myös haluamansa linjan reitin.

Busseista ja raitiovaunuista sekä HSL:n ja kuntien yhteispalvelupisteistä saa linjakohtaisia irtoaikatauluja. Muutoksesta voi tiedustella myös HSL:n maksuttomasta puhelinpalvelusta puh. 09 4766 4000 paikallisverkkomaksun hinnalla.

HSL ei julkaise aikataulukirjaa Länsimetron viivästymisestä aiheutuneiden linjamuutosten vuoksi sekä siksi, että tilapäisen liikennejärjestelyn kesto ei ole tällä hetkellä tiedossa.

Lisätietoa 15.8. muutoksista
http://aikataulut.reittiopas.fi/talvi/linjat/fi/bus.html
http://aikataulut.reittiopas.fi/talvi/pysakit/fi/
Syksyn tulostettavat aikataulut (linjakohtaiset lähtöajat päätepysäkeiltä)