Mikä tekisi matkastasi mukavamman? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan.

Pysähdytkö joskus kahville asemalla tai hoidatko ruokaostokset työmatkalla? Kaipaatko kuntosalia metroasemallesi? Asemat ja pysäkit ympäristöineen ovat tärkeä osa joukkoliikennematkaa. HSL haluaa tehdä matkanteosta entistä mukavampaa. Yhtenä keinona tähän ovat erilaiset kaupat, kahvilat ja muut palvelut joukkoliikenteen vaihtopaikoissa. Haluamme selvittää, millaisia palveluita matkustajat käyttävät nyt ja haluaisivat tulevaisuudessa käyttää joukkoliikennematkansa varrella. Vastaa kyselyyn ja osallistu matkalahjakorttien ja leffalippujen arvontaan

Osallistu kyselyyn

Vastausaikaa on 6.4.2016 asti. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 10 kpl HSL:n matkalahjakorttia ja 10 kpl Finnkinon kahden lipun elokuvalippupakettia.

Arvonnan säännöt

1    Järjestäjä
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä, Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki (jäljempänä Järjestäjä).

2    Arvontaan osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua henkilöt, jotka ovat vastanneet kyselyyn. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontoihin.

3    Osallistumisaika
Arvontaan osallistumisaika on 23.3.-6.4.2016. Arvonta suoritetaan huhtikuun aikana.

4    Palkinnot
Palkintoina arvotaan kymmenen (10) HSL:n matkalahjakorttia (arvo 20 euroa) sekä kymmenen (10) kappaletta 9,30 euron arvoisia Finnkinon elokuvalippuja kahden lipun paketeissa. Elokuvalippuihin on kirjattu voimassaoloaika.

5    Voittajille ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottamien
Järjestäjä toimittaa palkinnon voittajan ilmoittamaan postiosoitteeseen ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjällä on oikeus arpoa palkinto uudelleen, mikäli voittaja ei ole ilmoittanut postiosoitetta. Järjestäjällä on oikeus tiedottaa arvonnan voittajien etunimi, sukunimi ja asuinpaikkakunta hsl.fi-sivustolla, uutiskirjeessä ja Facebook-sivulla. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

6    Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla.